Kjedeuavhengig butikk

Gol Optikk er en kjedeuavhengig butikk noe som gjør at vi har et unikt utvalg av varer og merker du ikke finner andre steder. Vi har et bredt og godt utvalg av brilleinnfatninger og har brilleglass av beste kvalitet og siste teknologi fra den tyske glassprodusenten Carl Zeiss.
Vi har også armbåndsur, vekkerklokker, lommeur og veggur. Vi utfører batteriskift og reparasjoner på klokker.
Av solbriller er vi desidert størst på Oakley og har så og si alle modeller på vegg. Vi har også et godt utvalg i RayBan og Maui Jim.
Alle våre varer er nøye håndplukket av våre ansatte noe som gir oss et lokalt tilpasset og unikt utvalg.
Vi er opptatt av kvalitet og service i alle ledd noe som også gjenspeiler seg i vareutvalget.

Ida Kristine Løvold
Optiker

Ida Kristine Løvold er vår optiker og daglig leder. Hun er faglig dyktig på synsundersøkelser og flink til og finne brilleløsninger som passer den enkeltes unike hverdag

Gunn Reidun Hov
Butikkmedarbeider

Gunn Reidun Hov har vært med i mange år og det er ingen som er flinkere på «pirkearbeid» og små reparasjoner som henne. Det er hun som stort sett tar seg av alle batteriskift i klokker.

Tonje Halvorsen
BUTIKKMEDARBEIDER

Tonje er vår ekspert når det gjelder og velge ut briller til ditt ansikt og din personlighet. Som tidligere frisør er hun dyktig på form og farge. Hun sliper også nesten alle brilleglass i butikken.

Sigrid Vestheim
Butikkmedarbeider

Sigrid er vår faste lørdagshjelp og ferievikar. Hun er med på å yte topp service når du møter henne med et smil bak disken.

Kontaktinfo

Gol Optikk
Sentrumsvegen 113
3550 GOL

post@goloptikk.no
Tlf: +47 32 07 48 10

Vis på Google kart

Send oss en melding

Mail blir behandlet samme dag. Helger og ferier sporadisk. Dersom din melding haster setter vi pris på at du ringer oss.